- איזורים בגליל המערבי
גנאדי קוזקביץ’ הוא מורה דרך בארץ ובעולם שגר עם משפחתו בישוב גלילי קטן המשקיף אל עמק החילזון הציורי.
עם השנים גבר בו הרצון לעסוק בקולינריה, יין וקפה ואחרי כחצי יובל של הדרכת טיולים, הוא החליט ללכת בעקבות חלומו.
הוא עבר קורסים והדרכות בחו”ל שבמהלכן הקים בית קלייה קטן לקפה איכותי- אישו קפה.
במקום הוא משלב בין ההדרכה והעברת מפגשים, סדנאות וכיתות אומן בנושא קפה, בשילוב עם אהבותיו הנוספות- יין מהאזור ואוכל מקומי ומקורי.
אישו קפה הוא בית קפה לקליה ארטיזנלית והוא תולדה של 15 שנות אהבה, התעמקות, לימוד ועיסוק בקפה.
בית הקליה ממוקם בביתו של גנאדי בישוב אשחר אשר במשגב והוא קולה קפה ירוק המגיע מקצוות תבל ונבחר בקפידה.
ביתו הוא מקום מפגש למבקרים להמשך קריאה
גנאדי קוזקביץ’ הוא מורה דרך בארץ ובעולם שגר עם משפחתו בישוב גלילי קטן המשקיף אל עמק החילזון הציורי.
עם השנים גבר בו הרצון לעסוק בקולינריה, יין וקפה ואחרי כחצי יובל של הדרכת טיולים, הוא החליט ללכת בעקבות חלומו.
הוא עבר קורסים והדרכות בחו”ל שבמהלכן הקים בית קלייה קטן לקפה איכותי- אישו קפה.
במקום הוא משלב בין ההדרכה והעברת מפגשים, סדנאות וכיתות אומן בנושא קפה, בשילוב עם אהבותיו הנוספות- יין מהאזור ואוכל מקומי ומקורי.
אישו קפה הוא בית קפה לקליה ארטיזנלית והוא תולדה של 15 שנות אהבה, התעמקות, לימוד ועיסוק בקפה.
בית הקליה ממוקם בביתו של גנאדי בישוב אשחר אשר במשגב והוא קולה קפה ירוק המגיע מקצוות תבל ונבחר בקפידה.
ביתו הוא מקום מפגש למבקרים מכל הארץ שמגיעים לסדנאות הקפה שהוא עורך. במטבח הפתוח שלו, ליד “מקדש הקפה” הפרטי, הוא חולק עם אורחיו את הידע, הסיפורים, התהליכים ודרכי ההכנה השונות של המשקה הפופולרי ביותר בעולם. המפגשים כוללים הדרכה והתנסות אישית בהכנת קפה בגרביטציה ובנוסף כמובן, טעימות משלל סוגי קפה בהכנה במקום.
גנאדי מתמחה בהתאמת הקפה שהוא מייצר לשימוש בכל קשת המכשירים הקיימים להכנת קפה: מסוגי מכונות האספרסו למיניהן ועד מכשירים לשיטות אלטרנטיביות להכנת קפה, מקליה עירונית כהה ועד קלייה בהירה המתאימה להכנת קפה בגרביטציה, כגון pour-over וחליטה קרה.
בתאום מראש תוכלו גם להנות מארוחה שגנאדי יכין עבורכם במטבחו הפרטי.
מיועד ל8-12 איש.