- איזורים בגליל המערבי
יערית שטרן היא קונדיטורית, בוגרת לימודי קונדיטוריה ב”אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה”, בעלת ניסיון רב באפייה ובניהול עסקי קונדיטוריה והסעדה. אישה חמה ולבבית עם חיוך תמידי וממגנט. יערית עורכת סדנאות אפייה חווייתיות בביתה הנעים ביישוב מורשת שבמשגב, במקומות ייחודיים בגליל כמו יקבים או מחלבות, ואפילו בבתי הלקוחות.
מוזמנות.ים למסע מרתק אל עולם האפייה שבו נלמד לאפות מאפי שמרים, עוגות ראווה, עוגיות, לחמים ומאפים מלוחים ומתוקים שייקטפו מחמאות מכל הסובבים – תוך הקפדה על מקצועיות, אסתטיקה, נועם והרבה אהבה. גם כשסדנה נגמרת, יערית ממשיכה ללוות ולהיות שם בשבילכן.ם, להתייעצות או בשיתוף והכוונה כדי לשחזר את ההצלחה.
“את השמחה הפנימית אני מוצאת בהתמקצעות ובאסתטיקה של המוצרים ובסיפוק שאני מקבלת כשאני מלמדת להמשך קריאה
יערית שטרן היא קונדיטורית, בוגרת לימודי קונדיטוריה ב”אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה”, בעלת ניסיון רב באפייה ובניהול עסקי קונדיטוריה והסעדה. אישה חמה ולבבית עם חיוך תמידי וממגנט. יערית עורכת סדנאות אפייה חווייתיות בביתה הנעים ביישוב מורשת שבמשגב, במקומות ייחודיים בגליל כמו יקבים או מחלבות, ואפילו בבתי הלקוחות.
מוזמנות.ים למסע מרתק אל עולם האפייה שבו נלמד לאפות מאפי שמרים, עוגות ראווה, עוגיות, לחמים ומאפים מלוחים ומתוקים שייקטפו מחמאות מכל הסובבים – תוך הקפדה על מקצועיות, אסתטיקה, נועם והרבה אהבה. גם כשסדנה נגמרת, יערית ממשיכה ללוות ולהיות שם בשבילכן.ם, להתייעצות או בשיתוף והכוונה כדי לשחזר את ההצלחה.
“את השמחה הפנימית אני מוצאת בהתמקצעות ובאסתטיקה של המוצרים ובסיפוק שאני מקבלת כשאני מלמדת נשים/גברים שפחדו מהמטבח ליצור לאהובים שלהם אוכל טעים, טרי ומלא באהבה. בואו לחלום ולהתרגש יחד איתי!”
כשר למהדרין