- איזורים בגליל המערבי
אביבה ח’ורי, היא ילידת הכפר הנוצרי פסוטה ובביתה החם תוכלו להתארח, לשמוע את סיפורה האישי, ובעיקר-להנות מאוכל טרי, אותנטי ומלא אהבה.
” מאז שאני זוכרת את עצמי עמדתי ליד אמא והסבתות שלי, הסתכלתי עליהן מבשלות והפנמתי כל מתכון כל ריח וכל יופי שעבר מול עיני. אחרי המון שנים של עבודות שונות החלטתי להתחיל דרך חדשה ולבשל אוכל ביתי טרי , טעים ובריא עם מתכונים שפיתחתי והיום אני גאה שאני מצליחה להעביר את ריח הבישולים שלי לכל מקום ולכל בית” .
את מלאכת הבישול למדה אביבה מאמה ואת השאר השלימה בקורסי בישול שונים. כיום היא מארחת בביתה החם זוגות, משפחות וקבוצות לאוכל מסורתי נוצרי.
אביבה אוהבת להכין מגוון של מנות מסורתיות כגון להמשך קריאה
אביבה ח’ורי, היא ילידת הכפר הנוצרי פסוטה ובביתה החם תוכלו להתארח, לשמוע את סיפורה האישי, ובעיקר-להנות מאוכל טרי, אותנטי ומלא אהבה.
” מאז שאני זוכרת את עצמי עמדתי ליד אמא והסבתות שלי, הסתכלתי עליהן מבשלות והפנמתי כל מתכון כל ריח וכל יופי שעבר מול עיני. אחרי המון שנים של עבודות שונות החלטתי להתחיל דרך חדשה ולבשל אוכל ביתי טרי , טעים ובריא עם מתכונים שפיתחתי והיום אני גאה שאני מצליחה להעביר את ריח הבישולים שלי לכל מקום ולכל בית” .
את מלאכת הבישול למדה אביבה מאמה ואת השאר השלימה בקורסי בישול שונים. כיום היא מארחת בביתה החם זוגות, משפחות וקבוצות לאוכל מסורתי נוצרי.
אביבה אוהבת להכין מגוון של מנות מסורתיות כגון ממולאים, מקלובה, אורז עם בשר אבל גם פיתות עם זעתר וגבינה , סטייקים ופרגיות ממולאות ומגוון של סלטים, עוגיות ופטיפורים מלאכת יד. כשתכנסו אליה הביתה היא תשמח לספר לכם את סיפורה המיוחד, להכיר את בני המשפחה ואז לשבת לארוחה.
אם תרצו תוכלו גם להגיע לסדנת בישול או אפיה וללמוד את סודות הבישול שלה וגם להזמין אוכל מוכן לאירועים.