- איזורים בגליל המערבי
דניאלה ודודי הם זוג בחיים ובעסק, שניהם בשלנים ביתיים וחובבי קולינריה מושבעים מאזור הצפון. לאחר שנים רבות של חקירת שיטות בישול מסורתיות ומודרניות, חיפוש אחרי חומרי גלם איכותיים ומטבחים מקומיים ומיוחדים בארץ ובעולם, הם פתחו עסק שבמסגרתו הם מוציאים סיורים קולינריים באזורים כפריים בגליל.
דניאלה ודודי מזמינים אתכם, בעלי התשוקה והאהבה לאוכל מקומי, אוכל עשיר בטעמים ומרקמים השמורים בעיקר לפודיז המקומיים ליום של חוויה ושחיתות קולינרית שטרם נראתה כמותה – עונג צרוף של טעמים, ריחות, מראות וחוויה בלתי נשכחת.
גלילוקה מציעים סיורים קולינריים, סדנאות ושיעורי בישול פרטיים וקבוצתיים לטבח הביתי וסיורי אוכל משולבים בסדנאות וארוחת שחיתות. הכל בתיאום מראש כמובן.