- איזורים בגליל המערבי
חברת גלילeat בבעלותו ובניהולו של פול ניירנס מעבירה סדנאות בישול, סדנאות ליקוט, סיורים בשוק ופעילות קולינרית בגליל, עם פול ניירנס ועמיתיו – יהודים, דרוזים וערבים.
אתם מוזמנים להיכנס לבית המארחים, להכיר אותם ולשמוע על מנהגיהם, לבשל עימם ביחד ארוחה במטבח המשפחתי ולאכול את הארוחה בצוותא.
פול מספר: “אני גר באזור הכפרי של הגליל כבר קרוב לשלושים שנה. במשך תקופה זו טיפחתי יחסים טובים עם אנשים רבים הגרים באזור. יחסים אלו מאפשרים לי להציע חוויות עממיות המבוססות על אוכל. אם זה קשור לקולינריה מהגליל, אני מכיר את זה ואשמח לחלוק אתכם את החוויה”.
חברת גלילeat היא זוכת תעודת הצטיינות (certificate of excellence) במשך שלוש שנים ברציפות.
החברה מציעה מגוון פעילויות, החל מסיורים להמשך קריאה
חברת גלילeat בבעלותו ובניהולו של פול ניירנס מעבירה סדנאות בישול, סדנאות ליקוט, סיורים בשוק ופעילות קולינרית בגליל, עם פול ניירנס ועמיתיו – יהודים, דרוזים וערבים.
אתם מוזמנים להיכנס לבית המארחים, להכיר אותם ולשמוע על מנהגיהם, לבשל עימם ביחד ארוחה במטבח המשפחתי ולאכול את הארוחה בצוותא.
פול מספר: “אני גר באזור הכפרי של הגליל כבר קרוב לשלושים שנה. במשך תקופה זו טיפחתי יחסים טובים עם אנשים רבים הגרים באזור. יחסים אלו מאפשרים לי להציע חוויות עממיות המבוססות על אוכל. אם זה קשור לקולינריה מהגליל, אני מכיר את זה ואשמח לחלוק אתכם את החוויה”.
חברת גלילeat היא זוכת תעודת הצטיינות (certificate of excellence) במשך שלוש שנים ברציפות.
החברה מציעה מגוון פעילויות, החל מסיורים של יום שלם וכלה בארוחות מהירות.
עבור שומרי הכשרות, יש מטבח כשר בהשגחת הרבנות אצל אחד המארחים.
בנוסף לכך, השימוש הרב בדגנים ובירקות טריים במטבח הערבי מאפשר לצמחונים ליהנות מהאוכל בדיוק באותה המידה שבה ייהנו ממנו אוהבי בשר מושבעים.