- איזורים בגליל המערבי
גלילEAT מציעה הזדמנות להשתתף במסורת ליקוט צמחי הבר, בהדרכת מארחים מאחד הכפרים בגליל.
בסיור ליקוט נקבל הסבר על צמחי הבר האכילים, התרופתיים, וגם הרעילים מהם יש להיזהר.
נלמד כיצד לזהות את הצמחים השונים, איך להבדיל ביניהם וכמובן מה החלקים האכילים בכל צמח וצמח.
בסיים הסיור בשטח, נלמד כיצד לנקות, להכין ולבשל את צמחי הבר שליקטנו מהשדה. בסוף, נשב ליד השולחן ליהנות ממה שליקטנו ובשלנו.
סיורי הליקוט יוצא בחורף ועד לתחילת האביב, החל מאמצע ינואר ונמשך עד סוף חודש מרץ.
פול ניירנס, הגיע לגליל מאוסטרליה, התלהב מהקולינריה הרב תרבותית שקיימת כאן והקים את גליל eat כדי לחשוף את החוויה הקולינרית הגלילית לקהל הרחב.