- איזורים בגליל המערבי
לה פמפה היא מסעדת בשרים ביתית במצפה הילה.
המסעדה ממוקמת על מרפסת המשקיפה לנוף קסום, הררי ורגוע.
בני הזוג אילנית וערן הקימו את המסעדה בחצר ביתם וביחד עם ילדיהם, הם מבשלים את האוכל ומגישים אותו באהבה רבה.
ערן, יליד ארגנטינה, גדל על האוכל הארגנטינאי במשפחה אנינת טעם וכיום, הוא משלב במנות המיוחדות שלו את מאכלי ילדותו עם טעמי המקום הגליליים.
את קצב הארוחה מכתיב העשן הריחני שבמעשנת, הקצב האיטי הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה. המנות יוצאות בקצב נינוח ובכל פעם יוצאת מן המטבח הפתעה קטנה אחרת.
התפריט משתנה על פי הבשרים שמחכים במעשנת, כשלרוב מדובר בנתחים מובחרים ועשירים.
התפריט כולל מנות ראשונות שהן שילוב של המנות הארגנטינאיות, כמו אמפנדס וצ'וריסוס לצד מאכלים גליליים. להמשך קריאה
לה פמפה היא מסעדת בשרים ביתית במצפה הילה.
המסעדה ממוקמת על מרפסת המשקיפה לנוף קסום, הררי ורגוע.
בני הזוג אילנית וערן הקימו את המסעדה בחצר ביתם וביחד עם ילדיהם, הם מבשלים את האוכל ומגישים אותו באהבה רבה.
ערן, יליד ארגנטינה, גדל על האוכל הארגנטינאי במשפחה אנינת טעם וכיום, הוא משלב במנות המיוחדות שלו את מאכלי ילדותו עם טעמי המקום הגליליים.
את קצב הארוחה מכתיב העשן הריחני שבמעשנת, הקצב האיטי הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה. המנות יוצאות בקצב נינוח ובכל פעם יוצאת מן המטבח הפתעה קטנה אחרת.
התפריט משתנה על פי הבשרים שמחכים במעשנת, כשלרוב מדובר בנתחים מובחרים ועשירים.
התפריט כולל מנות ראשונות שהן שילוב של המנות הארגנטינאיות, כמו אמפנדס וצ'וריסוס לצד מאכלים גליליים. המנות העיקריות מבוססות על הבשר המתחיל את תהליך ההכנה שלו במעשנת, שעות לפני בואכם. השהות הממושכת שלו בתוך העשן, שמקורו בעצים ועשבי תיבול גליליים, מביאה לשולחן בשר ארומטי באופן מיוחד. ניתן גם להזמין דגים.
האווירה, האוכל, הנוף הירוק והשקט משלימים את החוויה לארוחה גלילית נהדרת.