- איזורים בגליל המערבי
מסעדת אדלינה קמה לפני יותר מ 19 שנה בקיבוץ כברי. עם מרפסת גדולה מול מטעי בננות הצפים במרחב וים כחול באופק, מסעדת אדלינה היא מסעדת שף עם מטבח ים-תיכוני והשפעות ספרדיות. המסעדה יושבת במבנה אבן ששימש כבית התרבות של הקיבוץ וצופה אל נופי הגליל המערבי.
אדלינה גולדפלד, חברת הקיבוץ אשר נהגה לערוך בו סדנאות בישול, הכירה בעקבות הסדנאות את המסעדן אילן אופנהיימר. יחד הבינו כי קיים חוסר במבחר מסעדות בגליל המערבי, ובעיקר – במסעדות שף.
בהחלטה משותפת עם הקיבוץ ובזכות האהבה הגדולה שלהם לאוכל ואירוח, השניים החליטו להקים את מסעדת אדלינה.
למסעדה עיצוב כפרי יוקרתי וחלל פנימי מרשים, עמודי אבן, קורות עץ, מרפסת עטורת גפן, עצי זית, גן תבלינים עשיר להמשך קריאה
מסעדת אדלינה קמה לפני יותר מ 19 שנה בקיבוץ כברי. עם מרפסת גדולה מול מטעי בננות הצפים במרחב וים כחול באופק, מסעדת אדלינה היא מסעדת שף עם מטבח ים-תיכוני והשפעות ספרדיות. המסעדה יושבת במבנה אבן ששימש כבית התרבות של הקיבוץ וצופה אל נופי הגליל המערבי.
אדלינה גולדפלד, חברת הקיבוץ אשר נהגה לערוך בו סדנאות בישול, הכירה בעקבות הסדנאות את המסעדן אילן אופנהיימר. יחד הבינו כי קיים חוסר במבחר מסעדות בגליל המערבי, ובעיקר – במסעדות שף.
בהחלטה משותפת עם הקיבוץ ובזכות האהבה הגדולה שלהם לאוכל ואירוח, השניים החליטו להקים את מסעדת אדלינה.
למסעדה עיצוב כפרי יוקרתי וחלל פנימי מרשים, עמודי אבן, קורות עץ, מרפסת עטורת גפן, עצי זית, גן תבלינים עשיר ובמרכז המסעדה, טאבון. במסעדה ישנו חדר פרטי, בו ניתן לערוך אירועים או מפגשים עסקיים אינטימיים עד כ-14 איש.
היום מוביל את המסעדה השף רושדי דקוואר והצוות המיומן שלו והם מגישים תפריט המשלב בין טעמים וחומרי הגלם של הגליל לבין המטבח הספרדי-קטאלוני.
בין המנות התפריט המומלצות: טיול טאפאס – טיול בין מנות המסעדה, פילה בקר צלוי בגריל ברוטב יין אדום וציר בקר ופאייה מארינארה בכלי ברזל של אורז וזעפרן, אפופת שרימפס, מולים, סרטנים וחלקי דגים. הטאבון הגדול שבמרכז המסעדה מפיק בשרים, דגים, פירות ים ולחמים לצד תפריט יינות גלילי עשיר. ניתן לערוך אירועים עסקיים או משפחתיים.
באמצע השבוע ישנו תפריט עסקי ובימי שישי, בראנץ’ ייחודי.