- איזורים בגליל המערבי
עדוש מזמינה אתכן.ם לסדנה מיוחדת שהיא רקמה – סדנת מלכת שבא. סדנה שמפגישה אתכם עם המטבח האתיופי המסורתי בשילוב הטאץ’ הייחודי שלה. הסדנה מתקיימת במטבחה של עדוש בביתה שבקיבוץ בית העמק, ובסופה ארוחה חגיגית!
הסדנה נפתחת בקבלת פנים משגעת של מאפה חם מהתנור לצד מטבלים שונים ועוגה שווה והכל בשילוב טעמים מהמטבח האתיופי, יש גם קפה ומיץ תפוזים ומים עם פירות טריים.
אחרי שהרגענו את הרעב נתחיל לגעת בחומרי הגלם וניצור את כל המנות לארוחה שלנו.
מה נכין?
דאבו -הלחם האתיופי השווה (היחידי שיש בו גלוטן), נלמד את כל המרכיבים והקסמים כדי להכין את האינג’ירה – הכלה של המטבח שנראית כמו לחוח, נכין תבשילים צמחונים ותבשיל בקר חריף! נכין קיטפו שזה טרטר בקר משגע על קרקר טף , טרטר דג על קרם עגבניות.
בסוף נקנח בקינוח שווה שיצרנו, כי באתיופיה חוץ מדבש אין מתוק.
אחרי ההכנה נתיישב לארוחה נוספת (כי כבר רעבים מהבוקר) ובסוף הארוחה כל אחד ייקח חוברת מתכונים וקופסא למלא בטעימות שנשארו.
“נעים מאוד אני עדי שמואל ואני כל כך אוהבת אנשים ואוכל והשילוב הזה פותח את ליבי ומגדיל את האור שבעולם שלנו. אני אופה ומבשלת , מעבירה סדנאות בישול ואפייה בבית הפרטי שלי בקיבוץ
בית העמק. הסדנאות שלי מגוונות מלאות בחוויה ואירוח נעים, חמים וטעים. יצרתי עבורכם סדנה ייחודית שהיא בעצם חיבוק בצלחת.”
מחיר: 430 ש”ח לאדם, כולל סדנה, כיבוד בקבלת פנים וארוחה עשירה.
תמיד אהבתי לבשל ולאפות. אחרי שילדתי את ביתי הרביעית וסיפור הקורונה נחת על העולם, החלטתי לעזוב את החינוך האנתרופוסופי וללכת אחרי הלב המשתוקק לארח א.נשים ולתת חוויה ואווירה שאני כל כך אוהבת במטבח הפרטי שלי.