- איזורים בגליל המערבי
מסעדת אלומה היא מסעדת ביסטרו גלילית הנמצאת בדרך הכפרית שבין כפר ורדים לתרשיחא, מול גבעות אורנים, שדות טבק ונוף גלילי. בחירת המקום נבעה מהרצון לפנות לקהל מגוון, יהודי וערבי, החי בשכנות בחבל ארץ מתפתח, שעדיין שומר על מאפיינים כפריים מסורתיים.
עלאא סוויטאת, שעבד בצעירותו במקום בתור ברמן, הפך להיות עם השנים שותף ובעלים של המסעדה.
תפריט המסעדה עונתי והוא מציע מבחר ממעדני דרום צרפת ואגן הים-התיכון. דגש מיוחד ניתן לשימוש בחומרי גלם טריים מדגת הים ומתנובת שדות האזור. הלחם הייחודי נאפה במקום, בתנור אבן, על פי המסורת הצרפתית.
ההשראה לתפריט נובעת מהמרחב הגיאוגרפי: הטבע, האנשים, המסורת והאווירה המאפיינת מחוזות הרריים.
חלל המסעדה אינטימי ומשולבים בו פריטי ריהוט עתיקים מפרובאנס, המשרים אווירת להמשך קריאה
מסעדת אלומה היא מסעדת ביסטרו גלילית הנמצאת בדרך הכפרית שבין כפר ורדים לתרשיחא, מול גבעות אורנים, שדות טבק ונוף גלילי. בחירת המקום נבעה מהרצון לפנות לקהל מגוון, יהודי וערבי, החי בשכנות בחבל ארץ מתפתח, שעדיין שומר על מאפיינים כפריים מסורתיים.
עלאא סוויטאת, שעבד בצעירותו במקום בתור ברמן, הפך להיות עם השנים שותף ובעלים של המסעדה.
תפריט המסעדה עונתי והוא מציע מבחר ממעדני דרום צרפת ואגן הים-התיכון. דגש מיוחד ניתן לשימוש בחומרי גלם טריים מדגת הים ומתנובת שדות האזור. הלחם הייחודי נאפה במקום, בתנור אבן, על פי המסורת הצרפתית.
ההשראה לתפריט נובעת מהמרחב הגיאוגרפי: הטבע, האנשים, המסורת והאווירה המאפיינת מחוזות הרריים.
חלל המסעדה אינטימי ומשולבים בו פריטי ריהוט עתיקים מפרובאנס, המשרים אווירת נינוחות ביתית.
אווירה אלגנטית ורומנטית, תפריט עונתי שאיננו נח לרגע, המבוסס על תוצרת מקומית, בשר משובח, דגת ים טרייה ומגוונת וירקות העונה, כל אלה יחדיו הם תפאורה נהדרת לארוחה טובה.
המסעדה פתוחה לקהל שבעה ימים בשבוע. עסקיות: בימים ב’- ו’ בצהריים. ארוחות בוקר בימי שישי.
ניתן לערוך אירועים עד 50 איש.