- איזורים בגליל המערבי
יש לנו מארחים דרוזים, מוסלמים ונוצרים, ואצל כולם תמצאו את המנהג הים תיכוני של הכנסת אורחים; קבלת פנים חמה של אורחים אל תוך בתיהם.
היום מתחיל (לאחר כוס קפה או תה כמובן) בהכנה מעשית של מנות מסורתיות במשך כ-2.5 שעות. התפריט משתנה לפי העונה.
עם סיום ההכנה נתיישב להנות מהסעודה שהכנו. הסדנה מתאימה לימי צוות, ימי גיבוש, משפחות עם ילדים או סתם לאלה שרוצים לעשות משהו שונה ומרענן בגליל.
פול ניירנס, הגיע לגליל מאוסטרליה, התלהב מהקולינריה הרב תרבותית שקיימת כאן והקים את גליל eat כדי לחשוף את החוויה הקולינרית הגלילית לקהל הרחב.