- איזורים בגליל המערבי
GALILEAT ישמח להראות לכם את הצד הלא מוכר של הגליל, כולל ביקור בבית בד, מחלבת גבינות עיזים, יקבים,
שווקים מקומיים, בתי קליית קפה, עצי זית עתיקים ועוד.
יחד עם סדנת בישול קצרה וארוחה בתוך ביתו של אחד המארחים בגליל,
תסיימו סיור קולינרי עם הבנה מעמיקה על החיים והטעמים של הגליל/
הזדמנות לבקר במקום בו המסורתי והמודרני יושבים זה בצד זה.
ניתן לתאם סיורים קולינריים שונים בגליל המערבי. משך הסיור בין 3 שעות ועד ליום שלם
פול ניירנס, הגיע לגליל מאוסטרליה, התלהב מהקולינריה הרב תרבותית שקיימת כאן והקים את גליל eat כדי לחשוף את החוויה הקולינרית הגלילית לקהל הרחב.