- איזורים בגליל המערבי
את מלאכת הבישול למדה אביבה מאמה ואת השאר השלימה בקורסי בישול שונים. כיום היא מארחת בביתה החם זוגות, משפחות וקבוצות לאוכל מסורתי נוצרי.
אתם מוזמנים לתאם עם אביבה והיא תשמח להרכיב עבורכם תפריט לפי בחירתכם. ניתן להזמין תפריט בשרי, צמחוני, מנות ילדים וכ”ו.
הארוחות מתאימות לכמות של 2-50 איש. יש להזמין יומיים מראש.
ארוחת בוקר:
מנאיש – לחם ועליו ממרח מיוחד של פלפל, שמ”ז ובצל או עם לאבנה, בצל ופלפל, לחם עם זעתר, לאבנה וממרח בזיליקום, ממרח עגבניות יבשות וזעתר.
סלט חצילים בטחינה, סלט ירקות, חביתות, זיתים, עוגיות ולחם רגיל – 150 ש”ח לזוג.
ארוחת צהריים\ ערב:
מתחילים בבצקים ממולאים, פטאייר, סמבוסק גבינה ובשר.
סלטים: חומוס, טורקי חריף, ירקות, עולש (עונתי), טאבולה, כרוב, חמוצי הבית.
עלי גפן, קישואים (צמחוני ובשרי), מג’דרה, אורז עם בשר ועוף (מנסף) – 100 ש”ח לאדם.
יש אפשרות גם למקלובה וגם לתבשיל “בשם מנזילי”: תבשיל חצילים, רוטב עגבניות וחומוס או לתבשיל בשם “שולבטו”: קישואים מבושלים עם רוטב עגבניות ובורגול.
אפשר להוסיף מרק (ירקות, עדשים ובורגול) – כל אלו יש לתאם מראש
עוגיות הבית, קפה ותה.
מאז שאני זוכרת את עצמי עמדתי ליד אמא והסבתות שלי, הסתכלתי עליהן מבשלות והפנמתי כל מתכון כל ריח וכל יופי שעבר מול עיני.