- איזורים בגליל המערבי
מוזמנים לחוויה קולינרית ייחודית, מלאה בטעמים אצל המבשלת אביבה בכפר הנוצרי הפסטורלי פסוטה. לאביבה שני סוגי סדנאות – סדנת בישול וסדנת אפייה, ובתום כל סדנה נשב לאכול יחד את התוצרים שלנו.
סדנת הבישול של אביבה
מה מחכה לכם בסדנה?
אביבה ח’ורי מזמינה אתכן.ם לשבת יחד סביב שולחן מלא בהשראה, חומרי גלם טריים וסיפורים על מסורת הבישול הגלילית. נלמד להכין מנות מסורתיות עם טאץ’ ייחודי, בשילוב טכניקות וסודות מהמטבח המקומי.
תהנו מאווירה ביתית, מעשייה משותפת ומאוכל עשיר בטעמים ובאהבה, שתמיד תוכלו להכין שוב בבית.
במהלך הסדנה נצלול יחד לעולם של טעמים, ניחוחות וסודות מהמטבח המקומי:
נלמד להכין פטאייר – בצק ממולא עם ירק
עלי גפן ממולאים (בשרי או צמחוני)
ומעמולים.
* ניתן להכין מנות כמו מקלובה, מנסף, מג’דרה בתיאום מראש.
בתום הסדנה נשב לארוחה משותפת מעשה ידינו במרפסת הנעימה אל מול הנוף.
המחיר: 250 ש”ח לאדם, כולל סדנה וארוחה
אורך הסדנה בין שעתיים לשלוש
סדנת אפייה של אביבה
בסדנה זו נתנסה בהכנת בצק, רידוד ואפיה ומגוון טעימות מכל טוב האוכל. בסיום הסדנה נשב לאכול את שהכנו
מחיר: 100 ש”ח לאדם, כולל סדנה וטעימות מתוקות מעשה ידינו.
אורך הסדנה בין שעתיים לשלוש
מאז שאני זוכרת את עצמי עמדתי ליד אמא והסבתות שלי, הסתכלתי עליהן מבשלות והפנמתי כל מתכון כל ריח וכל יופי שעבר מול עיני.