- איזורים בגליל המערבי
” מאז שאני זוכרת את עצמי עמדתי ליד אמא והסבתות שלי, הסתכלתי עליהן מבשלות והפנמתי כל מתכון כל ריח וכל יופי שעבר מול עיני. אחרי המון שנים של עבודות שונות החלטתי להתחיל דרך חדשה ולבשל אוכל ביתי טרי , טעים ובריא עם מתכונים שפיתחתי והיום אני גאה שאני מצליחה להעביר את ריח הבישולים שלי לכל מקום ולכל בית” .
אצל אביבה תוכלו ללמוד כיצד מכינים פטאייר, עלי גפן, מג’דרה, מקלובה, מעמולים וכ”ו לפי בחירתכם.
בסיום הסדנה תיקחו עימכם את מה שהכנתם ותוכלו גם להשאר לארוחה.
מאז שאני זוכרת את עצמי עמדתי ליד אמא והסבתות שלי, הסתכלתי עליהן מבשלות והפנמתי כל מתכון כל ריח וכל יופי שעבר מול עיני.