- איזורים בגליל המערבי
מרכז המבקרים של ”פלורה גבינות משגשגות” בקיבוץ לוטם פתוח לקהל בימי ד’-ו’ ומציע נוף גלילי מרהיב ותפריט מהודק של ביסים על טהרת הגבינות המיוצרות בחלל הסמוך, לצד יינות מותאמים שנבחרו בקפידה.
ישנה אפשרות לייצר תפריט מובנה בתיאום מראש לקבוצות.
פלורה, מחלבת צאן ארטיזנלית, מתמחה בייצור גבינות מחלב כבשים ועזים, ומארחת בצמוד בראייה גסטרונומית עדכנית.
(שעות פעילות למוצר זה: ימי רביעי, חמישי ושישי בין השעות 09:00-16:00.)
מיכל בנישתי, גסטרונומית בעלת תואר שני במדעי הגסטרונומיה מאיטליה וגסטרונומית של שטראוס בעברה, הגשימה את חלומה והקימה בפינה חלומית בגליל את מחלבת ”פלורה גבינות משגשגות”. יחד עם הגבן עזי מיטרני, הם מקיימים מחלבה המגשימה את הדרך הפילוסופית שאימצה – אוכל טוב, נקי והוגן המשלב איכות, טעם וערכי קיימות.