- איזורים בגליל המערבי
מסעדת השף של חוות רום ניצבת על צלע הר כמון ופונה לנוף עוצר נשימה, וממוקמת בלב החווה. מסעדה כשרה חלבית, בניצוחם של השף רונן וולדמן ובניהול שרון פרז ואמיר צמח בר. התפריט משתנה לפי העונה, מבוסס על תוצרת טרייה מהחווה ומהאזור – גבינות עיזים מיוחדות מהדיר שלנו, ירקות מהגן ירק האורגני, לחמים מהטאבון, עשבי תיבול ושמן זית מהגליל. חוויה של טריות, איכות וטעם – ממש כמו פעם, אבל עם נגיעה של סטייל.
תפריט עונתי טרי ורענן, המספק חוויה אמיתית של Farm to table עם הקפדה יתרה על טריות, על איכות ועל האווירה. תחושה יוקרתית ולא מתפשרת, רגע של חיבור בין האדם לטבע והטבע לצלחת.
מסעדת ביסטרו חוות רום וכן גבינות המחלבה כשרות בהשגחת המועצה האזורית משגב – הרב עוזיאל אליהו.
צוות חוות רום בחרו לעבוד בחווה מתוך חיבור עמוק לערכים העומדים בבסיס העשייה החקלאית שלנו. כל אחת ואחד מאיתנו מביאים את עצמם אל המקום וכך הוא מתעצב בהתאם לחיבור בין הנפשות והסביבה. אנחנו בעשייה מתמדת בתחומי קיימות ואקולוגיה, ומבקשים להיטיב עם הטבע ולחיות קרוב לאדמה.