- איזורים בגליל המערבי
שמרים תמיד היו האהבה הראשונה שלי. הריח המיוחד העוטף את הבית בזמן שהמאפים בתנור, הוא בלתי יתואר! רגע המהפך הראשון שבו התחלתי לאפות כראוי, היה אחרי שהוזמנתי אל אופה טובה לראות איך מכינים חלות, בדגש על למידת המרקם שאליו יש להגיע בבצק שמרים. מאז ועד היום, לאחר לימודים ותרגולים אינסופיים, פיתחתי שיטה שתיקח אותך יד ביד, עם ידע מדעי חשוב, גם ללא ניסיון כלל, להצלחה מעשית ולביטחון מלא ביכולותיך.
מה נכין?
• חלות הכי מושלמות בעולם.
• עוגת שמרים רכה וטובה עם מילוי שוקולד בעבודת יד.
• סינבון מטריף ורך כל כך עם ציפוי הורס.
• ולאיזון, גם מאפה מלוח:) אצבעות שום ועשבי תיבול משגעים שבא לזלול את כולן!
מה הסדנה כוללת?
קבלת פנים עם פינת כיבוד קלילה קבועה לאורך כל הסדנה, יין, שתייה חמה ונשנושים.
למידה עיונית ומעשית של הכנת מאפים.
בסיום הלמידה, נפתח שולחן מפנק של מה שהכנו, בתוספת סלטים, גבינות ומטבלים – הכול בעבודת יד ובאהבה רבה.
לאחר הסדנה, כל משתתף ומשתתפת יקבלו אריזה יפה עם התוצרים שהכנו, מתכונים וטיפים מעולים לאפייה נהדרת גם בבית.
וחשוב לא פחות, ליווי מתמשך לאחר הסדנה, עד שתגיעו בעצמכם בסביבה הביתית שלכם לתוצאות מדהימות!
כשר למהדרין
“את השמחה הפנימית שאני מוצאת בהתמקצעות ובאסתטיקה של המוצרים, יחד עם מציאת המקום הנכון עבורי, אני חיה ונושמת בכל יום מחדש. בואו לחלום ולהתרגש יחד איתי!”