- איזורים בגליל המערבי
בכל בוקר ורד ומוראד אופים באהבה מגוון של מאפים, עוגות, לחמים וקישים כגון לחמי מחמצת טף טבעוניים, עוגות לימון ויוזו, ריבועי לימון עם אוכמניות, מאפינס אוכמניות ועוגת פיסטוק, לימון ומי ורדים.
ורד באר, במקור קיבוצניקית מגשר הזיו שחייתה שנים רבות בארה”ב ומוראד בשארה, במקור מתרשיחא, נפגשו במסעדת השף אדלינה שבקיבוץ כברי והתאהבו.
החלום של ורד ומוראד היה להקים מאפייה ובית קפה , שבהם גם אנשים חולי צליאק, כמו אחותה של ורד, טבעונים או אנשים שנמנעים מגלוטן , יוכלו להנות ולהתפנק עם שפע של מאפים טריים וטעימים כמו עוגות , כריכים ופיצות.
ורד באר, במקור קיבוצניקית מגשר הזיו שחייתה שנים רבות בארה”ב ומוראד בשארה, במקור מתרשיחא, נפגשו במסעדת השף אדלינה שבקיבוץ כברי והתאהבו.