- איזורים בגליל המערבי
בית אלפראשה מזמין אתכם ללמוד כיצד מכינים אוכל עכואי אמיתי.
הסדנה כוללת מפגש אישי והכרות עם המארחת, לאחריה סיור בשוק המקומי של עכו, מלווה בהסברים ורכישת חומרי גלם טריים מהשוק שישמשו אותנו אחר כך לבישול בסדנה.
לאחר הסיור, נחזור לבית אלפראשה ונתחיל את סדנת הבישול.
תפריט הסדנה:
מרק מקומי
שני סוגי סלטים המבוססים על התוצרת המקומית העונתית
שתי תוספות עכואיות
מנה עיקרית לבחירה – ניתן לבחור מנת בשר,צמחוני או דג.
קינוח
בסיום הסדנה נשב לארוחה משותפת.
במהלך הסדנה יכינו המשתתפים גם חמוצים שייקחו איתם הביתה.
מותנה במינימום 8 משתתפים.
"היוזמה שלנו מבוססת על שני רעיונות עיקריים:
ראשית, להעצים את הנשים המקומיות בעכו, שרובן עקרות בית.
שנית, סדנאות הבישול שמעבירות נשים מקומיות הן הזדמנות להכיר יותר מקרוב את חיי היומיום ואת צורת החיים והמנהגים של המקומיים בעכו העתיקה.