- איזורים בגליל המערבי
חגית שטרן, עבדה בעבר בתפקיד בכיר בעולם ההייטק אבל מאז ומתמיד אהבה לאפות. חגית החליטה להתמסר לאהבתה ונסעה ללמוד אפייה. תחילה למדה ב”אסטלה” בגבעת שמואל ואז בצרפת ב-.Perpignan
בעקבות לימודיה בצרפת וההקפדה על חומרי הגלם, חלק מחומרי הגלם עימם היא עובדת וביניהם חמאה ושוקולד מיובאים במיוחד מצרפת ומבלגיה.
את המקצועיות והאהבה שלה מביאה היום חגית לבריוש בנהריה.
בריוש מציע קייטרינג בשרי או חלבי מגוון וכשר הכולל מגוון מאפים ומטעמים בטעם צרפתי אמיתי.
ניתן גם לקיים אירועים במקום.
בריוש הוא הגשמת החלום של חגית שטרן מנהריה, שנסעה לצרפת ללמוד קונדיטוריה ומנהלת היום קייטרינג מצליח.