- איזורים בגליל המערבי
מסעדת אדלינה, שמה לעצמה מטרה, בתור מסעדת שף בצפון,
לעזור ולקדם את תרבות האוכל והיין באזור ולכן מקפידה להחזיק יינות מאזור הגליל בלבד ומעדיפה קודם כל חומרי גלם מקומיים
אך בלי להתפשר על האיכות, כדי לשמור על אוטנטיות ולקדם את אחד מהאזורים היפים בארץ ישראל.
מסעדת השף שלנו היא סך כל מרכיביה: המקום, הנוף והאוכל, כל אלה יחד מעניקים לסועד חוויה גסטרונומית ואווירת חופשה גלילית קלאסית.
אתם מוזמנים לבוא ולהנות מארוחות הטעימות שלנו- טיול טאפאסים או מעסקיות נהדרות.
שף מסעדת אדלינה, היום מוביל את המסעדה יחד עם הצוות המיומן שלו והם מגישים תפריט המשלב בין טעמים וחומרי הגלם של הגליל לבין המטבח הספרדי-קטאלוני.