- איזורים בגליל המערבי
מתכון לבירה מלכה אדמונית – באדיבות אסף לביא ממבשלת בוטיק בירה מלכה
מתכון ל-20 ליטר בבישול ביתי
נחמם כ-8-10 ליטר של מים בסיר לכדי 70 מעלות.
משרים את הגרעינים הבאים בשק למשך 30 דק' ( כשנכניס את השק למים הטמפרטורה תרד לחום של 67 מעלות, זה מצוין):
לאחר השריה, מוציאים את השק ומביאים את התירוש לרתיחה (100 מעלות כן?).
לאחר הרתיחה נוסיף את רכז הלתת לרתיחה של 60 דקות:
במהלך הרתיחה, ישנן שתי תוספות של כשות:
את הראשונה נוסיף בתחילת הרתיחה ואת השנייה נוסיף לאחר 45 דקות (רבע שעה לסיום הרתיחה)
תבלינים:
לאחר סיום הרתיחה, נקרר את הנוזל בעזרת קרח ומים כך שנשלים ל-20 ליטר.
לאחר קירור התירוש ואוורור טוב טוב שלו, נוסיף את השמרים:
בהצלחה!