עוגיות גרנולה – יקב כישור
מצרכים:
125 גרם חמאה
125 גרם סוכר לבן
100 גרם סוכר חום
1 ביצה + 1 ביצה חלבון
75 גרם קמח לבן
65 גרם קמח חום
1/2 כף סודה לשתייה
1/2 כפית קינמון
2 גרם מלח
175 גרם שיבולת שועל
50 גרם אגוזים – כתוש
75 גרם חמוציות מיובשות
100 גרם שוקולד צ’יפס
אופן ההכנה:
1. מערבבים את שלושת המרכיבים הראשונים.
2. להוסיף את הביצים לתערובת.
3. מערבבים את כל הרכיבים היבשים הנותרים.
4. לשלב את שתי התערובות יחד.
5. מכניסים למקרר לשעתיים.
6. יוצרים כדורים מהתערובת ואופים 18 דקות בחום של 170 מעלות.