- איזורים בגליל המערבי
יקב כישור – יקב בוטיק ייחודי הכולל כרם, מרכז מבקרים חדש ועשייה ייחודית המשלבת אנשים בעלי צרכים מיוחדים.
בשלהי קיץ 2007 ניטעו הגפנים הראשונות ועם השנים הורחבו שטחי גידול הגפנים. היום משתרע הכרם על פני שטח של 80 דונם.
כרם כישור שוכן בכישורית, על רכס הרי הגליל המערבי העליון, בגובה 500 מ' מעל פני הים. האקלים הייחודי בסביבה, המאופיין בהפרשי טמפרטורות גבוהים בין היום ללילה, בשילוב הקרקע הסלעית, מהווים סביבה אידיאלית להבשלה ארוכה ואיטית של הפרי ומעניקים ליין כישור את צבעו, ריחו וטעמו המיוחד. איכות ובריאות הענבים והיין מושגות תוך שמירה על בריאות הקרקע והסביבה.
כרמי ויקב כישור הינם בבעלות כפר כישורית, כפר לאנשים בעלי צרכים מיוחדים, המנהלים חיי קהילה להמשך קריאה
יקב כישור – יקב בוטיק ייחודי הכולל כרם, מרכז מבקרים חדש ועשייה ייחודית המשלבת אנשים בעלי צרכים מיוחדים.
בשלהי קיץ 2007 ניטעו הגפנים הראשונות ועם השנים הורחבו שטחי גידול הגפנים. היום משתרע הכרם על פני שטח של 80 דונם.
כרם כישור שוכן בכישורית, על רכס הרי הגליל המערבי העליון, בגובה 500 מ' מעל פני הים. האקלים הייחודי בסביבה, המאופיין בהפרשי טמפרטורות גבוהים בין היום ללילה, בשילוב הקרקע הסלעית, מהווים סביבה אידיאלית להבשלה ארוכה ואיטית של הפרי ומעניקים ליין כישור את צבעו, ריחו וטעמו המיוחד. איכות ובריאות הענבים והיין מושגות תוך שמירה על בריאות הקרקע והסביבה.
כרמי ויקב כישור הינם בבעלות כפר כישורית, כפר לאנשים בעלי צרכים מיוחדים, המנהלים חיי קהילה ועובדים בענפים היצרניים בכפר. היקב הינו אחד הענפים המרכזיים בכפר, וחברי כישורית שותפים מלאים לתהליך הפקת היין, מטפחים ומטפלים בכרמים, בוצרים את הענבים, מבקבקים, מפיצים ללקוחות, ויוצרים הלכה למעשה, בליווי והדרכה של צוות יועצים מומחים ועובדי הכפר, את יינות כישור. מרכז המבקרים מהווה מקור תעסוקתי נוסף לחברים, המאפשר להם לקחת חלק באירוח, לחוות אינטראקציה עם קהל מבקרים מבחוץ, ולראות את פרי עמלם.
היקב מייצר כ-50,000 בקבוקים בשנה ויינותיו זכו בפרסים בארץ ובחו"ל.
בכרם מגדלים מגוון זני ענבים: אדומים – קברנה סוביניון, קברנה פרנק, פטיט ורדו, מרלו, גרנאש, סירה, מורבדר
ולבנים – סוביניוןן בלאן, ויוניינה, ריזלינג ושרדונה.
במקום ניתן לטעום ולרכוש את היינות המיוצרים.
בהזמנה מראש ניתן לאכול במרכז המבקרים היפה ארוחות בוקר וצהרים על בסיס היין, הגבינות והמאפים הטריים שמיוצרים גם הם בכישורית. כמו כן ניתן לקיים במרכז המבקרים ימי עיון ואירועים פרטיים.