סלט שומר, תפוזי דם, פלפל חריף, זעתר ומוצרלה – מסעדת אלומה
מצרכים:
3 שומר בינוני
3 תפוזי דם (בעונה)
1 פלפל ירוק חריף
עלי זאתר טריים
2 כדורי גבינה מוצרלה בופאלו
שמן זית
מיץ לימון טרי
מלח ים
אופן ההכנה
לחצות את השומר לרבעים, להזליף מעט שמן זית ולהכניס לצלייה בתנור שחומם ל-210 מעלות עד לקבלת קצוות חרוכים מעט.
לקלף את תפוזי הדם מקליפתם החיצונית ולפרוס פרוסות בעובי 1 ס”מ
את הפלפל החריף פורסים לפרוסות דקות
לאחר שהשומר התקרר מסדרים את כל מרכיבי הסלט על צלחת הגשה כאשר רואים את כל המרכיבים
את הגבינה יש “לקרוע” ביד לחתיכות לא סימטריות
לטבל בשמן זית, מיץ לימון ומלח ים
בתיאבון – שלכם, אלומה – ביסטרו גלילי