- איזורים בגליל המערבי
אני רוצה להזמין אתכם לסדנת מלכת שבא שלי, סדנה שמפגישה אתכם עם המטבח האתיופי המסורתי בשילוב עם הטאץ’ האישי שלי.
הסדנה מתקיימת בביתי שבקיבוץ בית העמק שבגליל מערבי, ליד מטעי אבוקדו. סדנה חווייתית מלאה בעשייה ועבודה משותפת בה ניצור יחד ארוחה מהממת!
הסדנה נפתחת בקבלת פנים משגעת של מאפה חם מהתנור לצד מטבלים שונים ועוגה שווה, והכל בשילוב טעמים מהמטבח האתיופי, יש גם קפה ומיץ תפוזים ומים עם פירות טריים.
אחרי שהרגענו את הרעב נתחיל לגעת בחומרי הגלם וניצור את כל המנות לארוחה החגיגית שלנו.
מה נכין:
דאבו -הלחם האתיופי השווה (היחיד שיש בו גלוטן), נלמד את כל המרכיבים והקסמים כדי להכין את האינג’רה- הכלה של המטבח שנראית כמו לחוח, נכין תבשילים צמחונים ותבשיל בקר חריף!, נכין קיטפו שזה טרטר בקר משגע על קרקר טף, טרטר דג על קרם עגבניות.
בסוף נקנח בקינוח שווה שיצרנו, כי באתיופיה חוץ מדבש אין מתוק.
אחרי ההכנה נתיישב לארוחה נוספת (כי כבר רעבים מהבוקר) ובסוף הארוחה כל אחד ייקח חוברת מתכונים וקופסא למלא בטעימות שנשארו.
נעים מאוד אני עדי שמואל ואני כל כך אוהבת אנשים ואוכל והשילוב הזה פותח את ליבי ומגדיל את האור שבעולם שלנו. בזכות בעלי, שמוצאו חצי אתיופי, נחשפתי לשפע של צבעים וטעמים שונים ומיוחדים ויצרתי עבורכם סדנה ייחודית שהיא שילוב של המטבח של עדוש ושל המטבח האתיופי. סדנה זו, ככל הסדנאות של עדוש, מלאה בחוויות ובאירוח נעים, חמים וטעים.
מחיר: 430 ש”ח לאדם, כולל סדנת בישול אתיופי, ארוחה, וחוברת מתכונים.
*יש מרחב מוגן
תמיד אהבתי לבשל ולאפות. אחרי שילדתי את ביתי הרביעית וסיפור הקורונה נחת על העולם, החלטתי לעזוב את החינוך האנתרופוסופי וללכת אחרי הלב המשתוקק לארח א.נשים ולתת חוויה ואווירה שאני כל כך אוהבת במטבח הפרטי שלי.