- איזורים בגליל המערבי
אומניה, מסעדת שף בשרים גלילית, מארחת אירועים אינטימיים בסגנון גלילי מוקפד, עם מרפסת רחבת ידיים הפונה לנופי ההרים הפתוחים.
המסעדה מצוידת לקיום אירועים משפחתיים, ערבי גיבוש ומצגות עסקיות, בליווי תפריט מותאם אישית.
האירוח מתבצע בשיתוף אישי עם השף וצוות הניהול – לאירוע שתפור בדיוק בשבילכם.
פאדי דבאח, יזם ובעל חזון קולינארי, ממשיך את מורשת הסב סאלח דבאח, שהחל את דרכו כרועה צאן בגליל אשר הקים אטליז קטן בכפר ועם השנים התפתח לאמפריית הבשרים הגדולה בישראל. בשנת 2005 ייסד פאדי את מותג הפרימיום אנגוס, המתמחה בבשר איכותי וטרי, המגיע מעדרי אנגוס הגדלים במרעה טבעי בגליל. הרשת כוללת מפעל בשר הממוקם בכרמיאל, קצביות, ומסעדות המציעות חוויית בשרים ייחודית מהשדה לצלחת.