- איזורים בגליל המערבי
סדנאות פרטיות בסטודיו אומניה שבקיבוץ אפק מציעות חוויה חד־פעמית של יצירה בעור, בקבוצה קטנה ובאווירה אישית ונעימה. הסדנאות מתאימות מאוד ליחידים שרוצים ללמוד את המלאכה או לקדם פרויקט עיצובי, לפתח מוצר לעולם העסקי או רק להנות כמה שעות מחוויה אישית להכנת מוצר עור בעיצוב אישי אחד על אחד עם אלדד, זוגות שמגיעים לסדנה משותפת כחלק מיום נישואין, יום הולדת או טיול באזור.
הרכבים משפחתיים של עד 6 משתתפים יכולים להנות מסדנה מקצועית זו וליצור פריט אישי ושימושי, שנשמר לכל החיים.
זהו מפגש חווייתי וממוקד, שאינו חוג תהליכי אלא סדנה חד־פעמית, המאפשרת התנסות בעבודת יד בעור ויציאה עם מוצר מוגמר כבר בסיום המפגש. הסדנה מונחית על ידי אלדד בכר, אמן ויוצר בעור, ומותאמת לגיל המשתתפים, להרכב הקבוצה ולקצב האישי שלה.
במהלך הסדנה נחשפים המשתתפים לטכניקות עבודה מסורתיות בעור, ולומדים לעבוד עם חומר גלם טבעי. כל משתתף בוחר ומייצר מוצר שימושי ואישי מתוך מגוון רחב של אפשרויות – כגון, ארנקים, חגורות, נרתיקים, תיקים, מסכות, כפכפים ועוד.
הסטודיו מציע סביבה רגועה, יחס אישי וליווי צמוד, ואין צורך בניסיון קודם.
הסדנאות מתקיימות בתיאום מראש.