סלט עגבניות רענן , אלדד בכר – אומניה
מצרכים:
עגבניות – וכמה שיותר!
1 לימון (שלם)
1 לימון (מיץ)
1 בצל סגול
עלי בזיליקום או נענע
מלח, פלפל, שמן זית, חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
1. קח כמות עגבניות בשלות וקשות עדיף מהשדה או מחקלאים בעונה.
2. תחילה חותכים אותם לשניים ואז פורסים אותם.
3. קלף לימון שלם וקצוץ אותו.
4. בצל סגול 1 – חתוך לקוביות.
5. עלי בזיליקום או עלי נענע – רצוי טרי מהגינה.
6. שופכים הרבה מיץ לימון טרי, מלח, פלפל, שמן זית וקצת חומץ בלסמי מעל העגבניות ומגישים.