עוגת גזר כוסמין – קונדיטוריית קמ”ה
חומרים ל- 2 עוגות:
כוס סוכר קנים
2 ביצים
100 גרם תמרים קצוצים
4 גזרים בינוניים קצוצים מאודים
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן קנולה
2 כוס קמח כוסמין
כפית א. אפיה
כפית סודה לשתיה
2 כפיות קינמון
קורט מלח
1/2 כוס קוקוס
60 גרם אגוז מלך לקישוט
הוראות הכנה:
לטרוף ביצים עם סוכר
לאדות גזר ולרסק ביחד עם התמרים .
להוסיף מיץ תפוזים
לערבב חומרים יבשים: קמח, קוקוס, א. אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון
להוסיף לביצים והסוכר את תערובת הגזר
להוסיף את החומרים היבשים והשמן לסירוגין
לערבב מעט כל פעם
להעביר ל2 תבניות אינגליש קייק,
לאפות בחום של 170 מעלות, 30 דקות.
בתאבון!