המתכון באדיבות יערית – האמנות שבטעם
נמיס במיקרוגל:
120 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
נקציף לקצף תפוח, בהיר וסמיך:
3 ביצים שלמות
150 גרם סוכר דמררה
נוסיף:
וניל
תערובת השוקולד המומסת
ונקציף מעט
נוסיף:
20 גרם קקאו
150 גרם אבקת שקדים
20 גרם קמח תפו״א/ קורנפלור
10 גרם אבקת אפייה
ונקציף מעט
נוסיף:
100 גרם שוקולד לבן קצוץ
100 גרם שוקולד חלב קצוץ
50 גרם פקאן קצוץ
ונאחד.
נסדר עוגיות (יוצא כ60 עוגיות) בתבנית אפייה בעזרת שתי כפיות, נפזר מעל נגיעת מלח אטלנטי ונאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ- 12 דקות. ניזהר מאפיית יתר…
זה לגמרי ה-עוגיות המושלמות לפסח ולכל השנה