- איזורים בגליל המערבי
גלו עולם חדש של טעמים – סדנת בישול ללא גלוטן עם עדי שמואל!
מוזמנים לחוויה קולינרית ייחודית וטעימה בבית המקסים של עדוש בקיבוץ בית העמק.
בסדנה “חופשי מגלוטן”, תגלו איך להפוך את המטבח שלכם למלא בהשראה, קלילות וטעמים נפלאים, גם בלי גלוטן.
למי זה מתאים?
⇐ צליאקים ורגישים לגלוטן.
⇐ סקרנים קולינריים שרוצים להעשיר את הידע שלהם בבישול בריא ומיוחד.
⇐ כל מי שמחפש חוויה שונה, חמה ומעוררת השראה.
מה מחכה לכם בסדנה?
⇐ קבלת פנים מפנקת עם יין, קוקטיילים ונשנושים נטולי גלוטן.
⇐ עבודה עם חומרי גלם איכותיים ומרתקים: קטניות, תסיסות, ירקות ופירות עונתיים.
⇐ מתכונים מיוחדים: קרקרים מגרעינים, מאפה פריך ממולא ירוקים וגבינות, בייגלה ולחמניות תמרים מותססות ועוד מנות אירוח משגעות.
⇐ סיום חגיגי בארוחה טעימה ומפנקת, עם מתכונים לקחת הביתה וטעימות מהמנות שהכנתם.
מי אני?
אני עדי שמואל “עדוש” – אוהבת אנשים, אוכל וחיבורים ביניהם. אופה, מבשלת ומעבירה סדנאות חווייתיות בקיבוץ בית העמק.
בבית שלי, שהוא גם מטבח פתוח ומסעדה פעם בחודש, אני חולקת את האהבה שלי לאוכל מהלב לצלחת.
אז למה אתם מחכים?
הצטרפו לסדנה שתשנה את הגישה שלכם למטבח ותמלא אתכם בהשראה וטעמים בלתי נשכחים.
משך הסדנה: כמה שעות של קסם קולינרי.
מחיר: 430 ש”ח לאדם, הכולל סדנת אוכל ללא גלוטן, ארוחה עשירה וחוברת מתכונים.
תמיד אהבתי לבשל ולאפות. אחרי שילדתי את ביתי הרביעית וסיפור הקורונה נחת על העולם, החלטתי לעזוב את החינוך האנתרופוסופי וללכת אחרי הלב המשתוקק לארח א.נשים ולתת חוויה ואווירה שאני כל כך אוהבת במטבח הפרטי שלי.