- איזורים בגליל המערבי
אומניה הנה מסעדת שף בשרים גלילית בלב הגליל המערבי, אשר הוקמה במטרה ליצור חוויית בשרים איכותית – אחרת מכל מה שהכרנו. הנכם מוזמנים לארוחה שהיא מסע קולינרי גלילי ומיועדת לבילוי עם חברים, זוגות או משפחות – סביב שולחן אחד.
ניתן לטעום כמעט מכל מנות התפריט של המסעדה.
מנות פתיחה, ראשונות, עיקריות וקינוחים מוגשות למרכז השולחן, ומאפשרות לחוות את כל שפע המטבח הגלילי בארוחה אחת.
מתאים לבילוי זוגי, מפגש חברים או חגיגה משפחתית.
מחיר: 340 ₪ לסועד | בהזמנה מראש.
פאדי דבאח, יזם ובעל חזון קולינארי, ממשיך את מורשת הסב סאלח דבאח, שהחל את דרכו כרועה צאן בגליל אשר הקים אטליז קטן בכפר ועם השנים התפתח לאמפריית הבשרים הגדולה בישראל. בשנת 2005 ייסד פאדי את מותג הפרימיום אנגוס, המתמחה בבשר איכותי וטרי, המגיע מעדרי אנגוס הגדלים במרעה טבעי בגליל. הרשת כוללת מפעל בשר הממוקם בכרמיאל, קצביות, ומסעדות המציעות חוויית בשרים ייחודית מהשדה לצלחת.