- איזורים בגליל המערבי
אומניה (משאלה), היא מסעדת שף בשרים גלילית הראשונה מסוגה בישראל, המסעדה הוקמה ע”י פאדי דאבח, דור שלישי לאימפריית הבשר “דאבח”
בלב הגליל המערבי, מול הנוף הפתוח, שוכנת אומניה – מסעדת שף בשרית המציעה חוויית טעמים מקומית, עונתית ובלתי נשכחת.
המסעדה הוקמה במטרה ליצור חוויית בשרים איכותית – אחרת מכל מה שהכרנו.
כבר מהכניסה לאומניה, הסועדים פוגשים את מקרר הבלו לייבל ובו נתחים מובחרים שנבחרו בקפידה ממרעה עגלות האנגוס הפרטי של פאדי דבאח – כולם גדלים בגליל על מרעה ומזון טבעי, ולאחר מכן עוברים תהליך יישון יבש מוקפד בן 45 יום במסעדה עצמה.
התפריט מציע בנוסף לנתחי הפרימיום גם מנות יצירתיות המבוססות על חלקים מיוחדים, שעוברים טיפול ובישול מדויק על ידי שף להמשך קריאה
אומניה (משאלה), היא מסעדת שף בשרים גלילית הראשונה מסוגה בישראל, המסעדה הוקמה ע”י פאדי דאבח, דור שלישי לאימפריית הבשר “דאבח”
בלב הגליל המערבי, מול הנוף הפתוח, שוכנת אומניה – מסעדת שף בשרית המציעה חוויית טעמים מקומית, עונתית ובלתי נשכחת.
המסעדה הוקמה במטרה ליצור חוויית בשרים איכותית – אחרת מכל מה שהכרנו.
כבר מהכניסה לאומניה, הסועדים פוגשים את מקרר הבלו לייבל ובו נתחים מובחרים שנבחרו בקפידה ממרעה עגלות האנגוס הפרטי של פאדי דבאח – כולם גדלים בגליל על מרעה ומזון טבעי, ולאחר מכן עוברים תהליך יישון יבש מוקפד בן 45 יום במסעדה עצמה.
התפריט מציע בנוסף לנתחי הפרימיום גם מנות יצירתיות המבוססות על חלקים מיוחדים, שעוברים טיפול ובישול מדויק על ידי שף המסעדה אסיל שריף
התוספות הקלאסיות מפנות את מקומן לסלטים, ירוקים, גבינות ועשבי תיבול המלוקטים ממיטב יצרני הגליל ומשקפים את העונות והאדמה הגלילית.
אומניה היא שילוב בין חקלאות, קולינריה ואהבה לגליל – מקום שמספר את סיפורו של בשר מצוין, מהשדה ועד הצלחת.