K K S TA
לוגו אתר זמן גליל מערבילוגו אתר זמן גליל מערבי
Jewish National Fund Logo

אומניה על העצם: טעימות נתחים מיושנים “בלו לייבל”

מסעדת אומניה – מסעדת שף גלילית
  • דוד מויאל אורי אקרמן
  • דבאח מול, צומת כרמיאל מערב
שעות פעילות שבת-חמישי 12:00-22:00.
יום שישי - 12:00-00:00

מסעדת אומניה מציעה

ארוחת טעימות גלילית במסעדת אומניה

אומניה הנה מסעדת שף בשרים גלילית בלב הגליל המערבי, אשר הוקמה במטרה ליצור חוויית בשרים איכותית
  • דבאח מול, צומת כרמיאל מערב
  • 072-3971184

אירועים פרטיים ועסקיים במסעדת אומניה

אומניה, מסעדת שף בשרים גלילית, מארחת אירועים אינטימיים בסגנון גלילי מוקפד, עם מרפסת רחבת ידיים הפונה
  • דבאח מול, צומת כרמיאל מערב
  • 072-3971184

פאדי דבאח - מסעדת אומניה, פאדי דבאח

פאדי דבאח, יזם ובעל חזון קולינארי, ממשיך את מורשת הסב סאלח דבאח, שהחל את דרכו כרועה צאן בגליל אשר הקים אטליז קטן בכפר ועם השנים התפתח לאמפריית הבשרים הגדולה בישראל. בשנת 2005 ייסד פאדי את מותג הפרימיום אנגוס, המתמחה בבשר איכותי וטרי, המגיע מעדרי אנגוס הגדלים במרעה טבעי בגליל. הרשת כוללת מפעל בשר הממוקם בכרמיאל, קצביות, ומסעדות המציעות חוויית בשרים ייחודית מהשדה לצלחת.

 

למידע נוסף

מרכז מידע
לגליל המערבי

עכו העתיקה