- איזורים בגליל המערבי
אומניה, מסעדת שף בשרים גלילית, מזמינה אתכם לאירוע קולינרי ייחודי של טעימות נתחי בקר על העצם, בני 45 ימי יישון יבש, שנבחרים בקפידה מהעדר הפרטי של פאדי דבאח.
פורטרהאוס, ניו יורק קאט ופריים ריב נצלים בגחלים חיות ומוגשים בדיוק מרבי – חוויה בשרית בלתי נשכחת.
ההזמנה לפי משקל, על פי זמינות.
בארוחת נתחי אנגוס על העצם הלקוח בוחר נתח מיושן שהוא רוצה על העצם בעזרת השף או אחד מהמלצרים ולפי הנתחים הזמינים הקיימים בויטרינה הנתחים מוגשים למרכז שולחן יחד עם מנות צד ומנת לחם.
המחיר יהיה על פי משקל הנתח וסוגו המחירים נעים בין 48-55₪ ל 100גרם והמשקלים בין 700 גרם עד 1120 גרם. ההזמנה ע”פ משקל וזמינות.
פאדי דבאח, יזם ובעל חזון קולינארי, ממשיך את מורשת הסב סאלח דבאח, שהחל את דרכו כרועה צאן בגליל אשר הקים אטליז קטן בכפר ועם השנים התפתח לאמפריית הבשרים הגדולה בישראל. בשנת 2005 ייסד פאדי את מותג הפרימיום אנגוס, המתמחה בבשר איכותי וטרי, המגיע מעדרי אנגוס הגדלים במרעה טבעי בגליל. הרשת כוללת מפעל בשר הממוקם בכרמיאל, קצביות, ומסעדות המציעות חוויית בשרים ייחודית מהשדה לצלחת.