- איזורים בגליל המערבי
יום גיבוש חוויתי בצפון לקבוצות עד 50 איש. יום מעצים המשלב ארוחת בוקר עם ערך חברתי, סדנה חוויתית עם מתנה לכל משתתף/ת, בילוי בקיבוץ וארוחה ביתית מפנקת.
ליצירת קשר, קבלת מידע נוסף וקבלת הצעת מחיר לכל היום כתבו לנו: groups@westgalil.org.il
9:00-10:30 ארוחת בוקר, הסבר וסיור במרכז קמ”ה – קהילה מרפאת הרדוף בקיבוץ הרדוף.
מרכז קמ”ה בקיבוץ הרדוף הינו מרכז שיקומי לאנשים עם מוגבלויות הפועל, בשיתוף קהילת חברי קיבוץ הרדוף, ליצירת סביבה מוגנת ומשלבת עבור ילדים ומבוגרים בעלי צרכים מגוונים ושונים. במום ישנו בית קפה של מרכז קמ”ה המוקף בנוף גלילי, מרפסת חמד וסביבה ערוגות צמחי מרפא ומעוצב כגלריה ייחודית המציגה לממכר מאפים ומאכלים אורגניים טריים, מרקחות תוצרת בית ומוצרי חרס וקרמיקה מעשי ידי החברים במקום מוגשות ארוחות בוקר אורגניות המבוססות תוצרת טבעית ואורגנית.
כשר
10:30-11:00 נסיעה לקיבוץ אפק
11:00-12:30 סדנא לריקוע בעור בסטודיו אומניה עם אלדד בכר, הכנת 1-2 פריטים אישיים בקיבוץ אפק.
בסטודיו אומניה שבקיבוץ אפק מעביר אלדד בכר סדנאות ייחודיות ליצירה בעור. במהלך הסדנה כל משתתף לומד טכניקות יצירה מגוונות בעבודת יד בעור הכוללות ריקועים, חיתוכים, הדבקות ועוד בעזרתן הופך חומר הגלם ליצירה נפלאה דוגמת ארנקים, סיכות, תיקים, מסכות ועוד.
12:30-13:00 נסיעה לקיבוץ כפר מסריק
13:30-15:00 סיור והסבר בסוד הפלא הקיבוצי
חווית קיבוץ של פעם והיום, במבני הקיבוץ המקוריים, שעברו תהליך שימור יפיפה, ניתן לקבל הצצה מרתקת לחיי הקיבוץ בשנותיו הראשונות ובהמשך לבקר בגלריה הייחודית, גלריה מוניו המציגה תערוכות מתחלפות.
שיטוט בין מדשאות הקיבוץ, הצצה לסנדלריה המקורית, לבוש מסורתי של חלוצים ועוד חוויות ייחודיות מובטחות למטיילים.
15:00-15:30 נסיעה ליערה
15:30-17:00 רותי וגילי מארחים מהלב
מתחם אירוח ביתי בנימה אישית.
בביתם היפה של רותי וגילי במושב יערה, תהנו מארוחה בניחוח ביתי עם הקפדה על חומרי גלם איכותיים מהגליל ותשמעו את סיפורם של רותי וגילי על הגשמת חלומם.
כשר