מתכון ל-6 סועדים. מנה טבעונית כשרה.
מצרכים:
1/2 ק”ג אורז ארבוריו של סוגת 800 מ”ל
קרם קוקוס (2 פחיות)
5 גרם אגוז מוסקט (1 כפית)
25 גרם מחית כמהין
25 גרם סוכר
10 גרם מלח
100 מ”ל שמן זית
סלסלת שמפיניון מרינה פטריות הגליל
סלסלת פורטבלה מרינה פטריות הגליל
אופן ההכנה:
לאדות בסיר את האורז עם 1 ליטר מים כ-15 דקות.
בסיר נפרד ליצוק שמן זית, 2 סלסלות קצוצות של הפטריות, להוסיף מלח, סוכר, מחית כמהין ואגוז מוסקט ולהמתין לקרמול.
להוסיף את האורז המאודה ואת קרם הקוקוס.
לבשל על אש גבוהה תוך כדי ערבוב תמידי עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד.
להגיש בצלחת מרכזית עמוקה ולשלוח תמונות להדרל’ה!