מצרכים:
טופו חתוך לקוביות 1*1 ס”מ, מיובשים מהנוזלים בנייר סופג
מיקס פטריות פורטבלה, שמפניון ושימאג’י חתוכים גס
3 כפות רוטב סויה
כפית שום קצוץ
כפית ג’ינגר קצוץ
3 עלי בזיליקום שלמים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
1 כוס קרם קוקוס
אופן ההכנה
מטגנים מעט שמן חמניות על מחבת ומוסיפים פטריות, ג’ינג’ר, שום, מלח
ופלפל ומקפיצים כמה שניות. מוסיפים את הטופו וממשיכים להקפיץ. את
הסויה וקרם הקוקוס מוסיפים בסוף, ומצמצמים על אש נמוכה במשך דקה
תוך כדי ערבוב. שימו לב- זה יכול להישרף. המרקם צריך להיות סמיך
וקרמי.
מגישים עם אורז לבן. סוגרים את המנה עם בצל ירוק ופלפל שאטה ופלח לימון טרי.