K K S TA
לוגו אתר זמן גליל מערבילוגו אתר זמן גליל מערבי
Jewish National Fund Logo

מתכונים לשבועות

12 תוצאות

ריזוטו פטריות של מסעדת הדרל’ה

המתכון באדיבות מסעדת הדרל’ה מתכון ל-6 סועדים. מנה טבעונית כשרה. מצרכים: 1/2 ק”ג אורז ארבוריו של סוגת 800 מ”ל קרם קוקוס (2...

סלט עגבניות רענן , אלדד בכר – אומניה

סלט עגבניות רענן , אלדד בכר – אומניה מצרכים: עגבניות – וכמה שיותר! 1 לימון (שלם) 1 לימון (מיץ) 1 בצל סגול עלי...

כיכר גבינה בטעמים

כיכר גבינה בטעמים – חסי נוה עוד מתכון קל להכנה מהיר ולא מלכלך כי כשמכינים אין ספור ארוחות בוקר צריך יהיה מעניין...

בלינצ’ס במילוי קרם גבינה ורוטב פירות יער – יערית שטרן

מתכון של יערית שטרן – האמנות שבטעם כ-8 מנות מצרכים לקרפים: 1 כוס קמח 3/4 כוס חלב 4 ביצים 1/2 כפית וניל...

מאפה קישואים מהיר וטעים (עוד יותר בתבנית אפייה קרמית העשויה ביד אוהבת!)

מתכון של עדנה פיורקו מגלריה Art 192 מצרכים: 6 קישואים – לפרוס לעיגולים דקים 2 עגבניות – לפרוס כנ”ל 5 ביצים 1/2...

מתכון נסקאנן – מאפה כורדי ביתי של שולה משתולה

 מהשורש אל הלב – אצל שולה משתולה –  “נסקאנן” מתכון של מאפה כורדי, כזה שעובר מדור לדור. לא כתבו ספרי בישול ואפייה,...

סלט ברוקולי

סלט ברוקולי – תמר וגפן מצרכים: 3 ראשי ברוקולי טרי כ-20 צנוניות קטנות בצל ירוק חמוציות צנוברים אופן הכנה: 1. מפרידים את...

סורבה אגסים או תות – בוזה פשוט גלידה

סורבה אגסים או תות – בוזה פשוט גלידה רכיבים: 400 גרם אגס קלוף או תות 600 גרם סירופ הכנת הסירופ (מתכון כללי...

פטריות ממולאות בגבינות – תמר וגפן

פטריות ממולאות בגבינות – תמר וגפן מתכון: המצרכים: 8 פטריות גדולות שניתן למלא (שמפיניון או פורטבלו) בצל גדול קצוץ חצי כוס יין...

סלט אלטו – מחלבת אלטו

סלט אלטו – מחלבת אלטו סלט חגיגי המוסיף יופי לשולחן החג, טעים וקל להכנה לסלט: 6 עלי חסה תערובת עלי בייבי פקאן...

סלט שומר, תפוזי דם, פלפל חריף, זעתר ומוצרלה – מסעדת אלומה

  סלט שומר, תפוזי דם, פלפל חריף, זעתר ומוצרלה – מסעדת אלומה מצרכים: 3 שומר בינוני 3 תפוזי דם (בעונה) 1 פלפל...

סלמון בציפוי שקדים ועשבי תיבול רושדי דכואר, מסעדת אדלינה

סלמון בציפוי שקדים ועשבי תיבול רושדי דכואר של מסעדת אדלינה מצרכים: סלמון נורווגי טרי, חתוך לקוביות – של 100 גרם כל אחת לציפוי...

מרכז מידע
לגליל המערבי

עכו העתיקה