K K S TA

מנות ראשונות

9 תוצאות

חרוסת – מיכל שילוח גל-נור – כשר לפסח

חרוסת – מיכל שילוח גל-נור– מנכ”לית זמן גליל מערבי זהו מתכון לחרוסת שעובר במשפחה מזה 5 דורות בירושלים (אני הדור החמישי, נולדתי...

בלינצ’ס במילוי קרם גבינה ורוטב פירות יער – יערית שטרן

מתכון של יערית שטרן – האמנות שבטעם כ-8 מנות מצרכים לקרפים: 1 כוס קמח 3/4 כוס חלב 4 ביצים 1/2 כפית וניל...

כיכר גבינה בטעמים

כיכר גבינה בטעמים – חסי נוה עוד מתכון קל להכנה מהיר ולא מלכלך כי כשמכינים אין ספור ארוחות בוקר צריך יהיה מעניין...

פטאייר של זארפת – גלילEAT

פטאייר של זארפת – גלילEAT מרכיבים בצק 500 גרם קמח מלא 1 כפית מלח ½ כוס שמן זית ½ כוס מים הכנת...

מנאקיש – גלילEAT

מנאקיש(פיתה עם זעתר או רסק פלפלים) – גלילEAT מרכיבים: בצק: 1 ק”ג קמח לבן 1 כפית שמרים יבשים 1כפית מלח ½ כפית...

עלי גפן וקישואים ממולאים – גלילEAT – כשר לפסח לאוכלי קטניות

עלי גפן וקישואים ממולאים – גלילEAT מצרכים: 2 כוסות אורז עגול, שטוף כפית קינמון 2 כפיות תערובת תבלינים בהרט 1/2 כפית פלפל...

ממרח עגבניות וטופו – כרמית ארבל

ממרח טופו ועגבניות מיובשות – כרמית ארבל מצרכים: חבילת טופו רבע כוס שמןמ זית חופן עגבניות מיובשות 2-3 שיני שום רוזמרין מלח...

חלה מתוקה – חגית שטרן

חלה מתוקה, חגית שטרן – בריוש מצרכים: 1 קילו קמח 50 גרם שמרים טריים 150 גרם סוכר 600 גרם מים 3 ביצים...

פטריות ממולאות בגבינות – תמר וגפן

פטריות ממולאות בגבינות – תמר וגפן מתכון: המצרכים: 8 פטריות גדולות שניתן למלא (שמפיניון או פורטבלו) בצל גדול קצוץ חצי כוס יין...

מרכז מידע
לגליל המערבי

עכו העתיקה