K K S TA
לוגו אתר זמן גליל מערבילוגו אתר זמן גליל מערבי
Jewish National Fund Logo

מתכונים לחגים

13 תוצאות

קדרת שוק טלה – מתכון של אמיר אופנהיימר ממסעדת שף אדלינה

קדרת שוק טלה – מתכון של אמיר אופנהיימר ממסעדת שף אדלינה מרכיבים: 1 ק”ג שוק טלה חתוך לקוביות של 3 ס”מ 4...

ריזוטו פטריות של מסעדת הדרל’ה

המתכון באדיבות מסעדת הדרל’ה מתכון ל-6 סועדים. מנה טבעונית כשרה. מצרכים: 1/2 ק”ג אורז ארבוריו של סוגת 800 מ”ל קרם קוקוס (2...

עוגת גזר כוסמין – קונדיטוריית קמ”ה

עוגת גזר כוסמין – קונדיטוריית קמ”ה   חומרים ל- 2 עוגות: כוס סוכר קנים 2 ביצים 100 גרם תמרים קצוצים 4 גזרים...

סלט עגבניות רענן , אלדד בכר – אומניה

סלט עגבניות רענן , אלדד בכר – אומניה מצרכים: עגבניות – וכמה שיותר! 1 לימון (שלם) 1 לימון (מיץ) 1 בצל סגול עלי...

מאפה קישואים מהיר וטעים (עוד יותר בתבנית אפייה קרמית העשויה ביד אוהבת!)

מתכון של עדנה פיורקו מגלריה Art 192 מצרכים: 6 קישואים – לפרוס לעיגולים דקים 2 עגבניות – לפרוס כנ”ל 5 ביצים 1/2...

עוגת דבש שיזף – משק אופיר

עוגת דבש שיזף – משק אופיר מתכון שעובר בדורות במשפחתינו הדבוראית. סבתא זהרה, אמו של צביקה, העבירה אותו להדס, אשתו של צביקה....

חלה מתוקה – חגית שטרן

חלה מתוקה, חגית שטרן – בריוש מצרכים: 1 קילו קמח 50 גרם שמרים טריים 150 גרם סוכר 600 גרם מים 3 ביצים...

סורבה אגסים או תות – בוזה פשוט גלידה

סורבה אגסים או תות – בוזה פשוט גלידה רכיבים: 400 גרם אגס קלוף או תות 600 גרם סירופ הכנת הסירופ (מתכון כללי...

פטריות ממולאות בגבינות – תמר וגפן

פטריות ממולאות בגבינות – תמר וגפן מתכון: המצרכים: 8 פטריות גדולות שניתן למלא (שמפיניון או פורטבלו) בצל גדול קצוץ חצי כוס יין...

עוף ממולא ג’וני שטרן – יקב שטרן

עוף ממולא ג’וני שטרן, יקב שטרן מתכון ל-2 עופות גדולים, לא להוריד את כל השומן, זה מה שנותן את הטעם. מכינים תערובת...

סלט אלטו – מחלבת אלטו

סלט אלטו – מחלבת אלטו סלט חגיגי המוסיף יופי לשולחן החג, טעים וקל להכנה לסלט: 6 עלי חסה תערובת עלי בייבי פקאן...

סלט שומר, תפוזי דם, פלפל חריף, זעתר ומוצרלה – מסעדת אלומה

  סלט שומר, תפוזי דם, פלפל חריף, זעתר ומוצרלה – מסעדת אלומה מצרכים: 3 שומר בינוני 3 תפוזי דם (בעונה) 1 פלפל...

סלמון בציפוי שקדים ועשבי תיבול רושדי דכואר, מסעדת אדלינה

סלמון בציפוי שקדים ועשבי תיבול רושדי דכואר של מסעדת אדלינה מצרכים: סלמון נורווגי טרי, חתוך לקוביות – של 100 גרם כל אחת לציפוי...

מרכז מידע
לגליל המערבי

עכו העתיקה