באדיבות אלטו – מחלבה כפרית בקיבוץ שומרת
לבצק:
250 גר קמח לבן
185 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
6 גר מלח
35 גר פסטו
לשטורייזל גבינה:
70 גר חמאה קרה חתוכה קוביות
70 גר’ קמח לבן
50 גר’ צ’דר עזים אלטו
למילוי:
בצל מטוגן
מעבדים את הקמח, החמאה והמלח במעבד מזון. מוסיפים את הפסטו. מכניסים למקרר עד קירור מוחלט.
מוציאים מהמקרר את הבצק, מרדדים על לעלה דק וקורצים עיגולים.
מניחים בפנים בצל מטוגן.
סוגרים את הקצוות לצורת אוזן המן.
אופים אפייה חלקית.
מפזרים שטרוייזל גבינה מלוח ומחזירים לאפייה מלאה.
בתיאבון