עוף ממולא ג’וני שטרן, יקב שטרן
מתכון ל-2 עופות גדולים, לא להוריד את כל השומן, זה מה שנותן את הטעם.
מכינים תערובת למריחה על העופות משמן זיית, מלח, פלפל ופפריקה מתוקה. לערבב טוב ולמרוח טוב טוב על העור של העופות.
מילוי:
3 חלות פרוסות ומפוררות
3/4 כוסות חלב או מים
4-5 בצל ירוק
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק (איך לא!!!)
2 ביצים
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים טוב טוב ולמלא את העופות. לא לדחוס יותר מידי. את השאריות לשים בצד.(טעים טעים)
לשים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלסיוס וכעשרים דקות . מידי פעם לבדוק ו”להשקות עם הנוזלים שניגרו מהצליה ושזף לצבע יפה. רצוי לסובב אותן שיקבלו שיזוף מכל הצדדים .
לא לשכוח לשתות יין
קברנה סוביניון של יקב שטרן