- איזורים בגליל המערבי
קולינאריה מודרנית עם נגיעות מסורתיות הם הרוח החיה שבמטבח הסוער של ‘אלומה’, נתחי בשר מהאיכותיים שבגליל, דגת ים וירקות שנקטפו זה עתה יהיו לב הארוחה ויעוררו את חושיכם.
ההשראה לתפריט נובעת מהמרחב הגיאוגרפי: הטבע, האנשים, המסורת והאווירה המאפיינת מחוזות הרריים.
חלל המסעדה אינטימי ומשולבים בו פריטי ריהוט עתיקים מפרובאנס, המשרים אווירת נינוחות ביתית.
אווירה אלגנטית ורומנטית, תפריט עונתי שאיננו נח לרגע, המבוסס על תוצרת מקומית, בשר משובח, דגת ים טרייה ומגוונת וירקות העונה,
כל אלה יחדיו הם תפאורה נהדרת לארוחת ערב טובה.
עלאא סוויטאת מתרשיחא חלם להיות בעל מסעדה והגשים את חלומו כשהפך במשך השנים לבעלים ושותף במסעדת השף אלומה, בה התחיל לעבוד כנער.