שמחנו לארח בשיתוף עם משרד התיירות קבוצת עיתונאים מאיטליה שמתמחים בקולינריה ובישול.
אנחנו רגילים לבקר באיטליה ולהנות מטעימות של גלידה, אוכל יין ושאר המטעמים ונהננו להפוך את היוצרות ולארח את מומחי האוכל האיטלקים אצלינו לשפע הקולינרי שיש לגליל המערבי להציע.
היו יומיים טעימים ומרתקים בגלידת בוזה, יקב כישור, מבשלת בירה מלכה, השוקולד של אודט, סיור קולינרי עם נורית פורן וארוחת ערב במסעדת אלמרסא בעכו.
ביום השני סיירנו עם גלילEAT וערכנו סדנת בישול בכפר הדרוזי ירכא ובראש הניקרה.
היו ימים נפלאים ואנחנו מזמינים אתכם להנות מטוב הגליל וטעמיו הייחודיים בסיורים, טעימות, סדנאות ומפגשים אישיים אם האנשים שמאחורי מטבחי הגליל.