- איזורים בגליל המערבי
בין החודשים דצמבר-אפריל נוהאד ביסאן מקיימת סדנאות ליקוט וארוחות חווייתיות בטבע. בסדנה נלמד לזהות צמחים, נלקט תרד בר, עולש, אפונת גינה וצמחי ילדות כמו חוביזה וחרצית ונכין את ארוחת השטח שלנו. מגוון סלטים ופטאייר ממולא בתרד וזעתר או לבנה, בשילוב תבלינים מהמטבח הדרוזי . בסיום הסדנה נשב לארוחה עם כל המשפחה והחברים.
קיימת אפשרות לבחור האם לצאת לליקוט בטבע ולחזור לסדנה במרפסת הבית או להמשיך ולקיים גם את הסדנה במטע של המשפחה (עיזבה) שבו צומחים עצי הזית וצמחי תבלין שמשקיף לנוף ירוק וציורי.
הסדנה מיועדת ל2-15 איש. משך הפעילות שעתיים – שלוש שעות. יש לתאם שבוע מראש.
בשלנית וקונדיטורית, אמא ל-4 בנות, המתגוררת בישוב הדרוזי הציורי ג’ת. בשנת 2015 פתחה את העסק שלה, שגדל מפה לאוזן וכיום היא זוכה להגשים את חלום ילדותה: לארח אנשים מכל רחבי הארץ ולראות אותם נהנים מהמאפים ומהארוחות שהיא יוצרת עבורם באהבה רבה.