- איזורים בגליל המערבי
סדנאות בישול של אוכל מסורתי ואפייה על הסאג’ ב- Sweet Moments בישוב ג’ת הגלילית, בהנחיית הקונדיטורית נוהאד ביסאן. הסדנאות מתקיימות במטע המשפחתי (עיזבה) שבו צומחים עצי הזית וצמחי תבלין או במרפסת ביתה של נוהאד אל מול נוף גלילי עוצר נשימה.
הסדנאות כוללות בישול של מאכלים מסורתיים כגון עלי גפן ממולאים, מג’דרה מסורתית, מנסף מבשר ואורז או אפיית פטאייר במגוון מילויים וארוחה משותפת בשילוב ירקות העונה ומגוון סלטים.
הסדנה מיועדת ל2-15 איש. משך הפעילות שעתיים – שלוש שעות. יש לתאם שבוע מראש
בשלנית וקונדיטורית, אמא ל-4 בנות, המתגוררת בישוב הדרוזי הציורי ג’ת. בשנת 2015 פתחה את העסק שלה, שגדל מפה לאוזן וכיום היא זוכה להגשים את חלום ילדותה: לארח אנשים מכל רחבי הארץ ולראות אותם נהנים מהמאפים ומהארוחות שהיא יוצרת עבורם באהבה רבה.