- איזורים בגליל המערבי
פעילות לקבוצות עד 80 איש.
ליצירת קשר, לקבלת מידע נוסף וקבלת הצעת מחיר לכל היום כתבו לנו: groups@westgalil.org.il
נפתח את היום בביקור בכפר המחול הבינלאומי בגעתון ומפגש עם חברי הלהקה שמגיעים מכל העולם.
במרחבים הירוקים והפסטורליים של הגליל המערבי, הפתוחים אל הים ואל מבצר יחיעם, גרים ורוקדים בכפר המחול הבינלאומי כמאה רקדנים מכל העולם. הכפר הינו אתר ייחודי בעולם, ביתה ומרכז עבודתה של להקת המחול הקיבוצית, אחת הלהקות המובילות.
לאחר קבלת הפנים, נערוך סיור קצר מאחורי הקלעים, בו תפגשו את הרקדנים בזמן החזרות ותכירו מקרוב את סיפורה של להקה מובילה המייצגת את ישראל בעולם ואת סיפורה של יהודית ארנון, מייסדת הלהקה, אשר עברה את אושוויץ ונדרה נדר שאם היא תשרוד היא תרקוד לנצח, כפר המחול כיום הינו התגשמות חלומה.
בהמשך תצפו במופע מלהיב, מוזיקאלי וחוויתי או בחזרה פתוחה, תשוחחו עם הרקדנים ואם תרצו, גם תרקדו איתם.
מכפר המחול נמשיך לסלון מלכה- מבשלת בירה מלכה הממוקמת בלב הגליל שם נצא לסיור מודרך וטעימות בירה מלכה עם הסברים במרכז המבקרים בצופה למבשלה ונסיים בארוחת צהריים מפנקת חלבית/צמחונית.

סלון מלכה נמצא במתחם הייצור של מבשלת בירה מלכה באזור התעשיה תפן. בסלון אפשר לשבת עם חברים, לשתות בירה טרייה ולהתפנק ממטעמי המטבח שנמצא, כמו בבית, ממש ליד הסלון.
ניתן לערוך סיור מודרך וטעימות מהבירות השונות עם הסברים במרכז המבקרים הצופה למבשלה.
סלון מלכה פתוח בימי חמישי מהשעה 18:00 עד חצות הלילה.
הסיורים בתיאום מראש.