- איזורים בגליל המערבי
השף איליאן ליוס הוא בעל ניסיון של כ 30 שנה באיטליה, המטבח שלו הוא איטלקי מסורתי עם נגיעות גליליות אישיות המשקפות את גלגול החיים שלו. בגיל צעיר עבר איליאן לניו יורק, שם עבד כטבח. אחרי ההתנסות בניו יורק, עבר לאיטליה והקים שם מסעדה משלו. עד היום מחזיק איליאן באיטליה קנטינה גדולה מאוד של יין ושם גם זכה בכמה תחרויות על היין שהוא אסף.
השף איליאן ליוס, יחד עם הצוות שלו, מכינים מנות איטלקיות מהמטבח האיטלקי הקלאסי. איכות המנות מובטחת על ידי בחירה קפדנית של חומרי גלם איכותיים, ירקות עונתיים, בשר טרי, פסטה טרייה תוצרת הבית וקינוחים טריים שמוכנים במקום מדי יום. במקום משלבים תשוקה ומסורת ומייצרים כל מנה לפי סטנדרטים של בישול מודרני, על-ידי שימוש בטעמים עדינים ותוך שמירת כבוד לאזור ולשיטות מסורתיות.
בזמן שאתם נהנים מהמנות הייחודיות של שָׁאטוֹ דֹה רוּאָה תוכלו לראות את האתר הארכיאולוגי מפתחי הזכוכית שיועדו לכך ברצפת העץ של המסעדה.
סלמה עסאף מספרת שמתוך גינת הבית שבו התגוררה היתה תמיד צופה לעבר הקירות העתיקים וחולמת להחיות את הישן , להעביר אליהם חלק מהעתיקות שאספה כל חייה ולארח שם.