- איזורים בגליל המערבי
בוזה (“גלידה” בערבית), היא קודם כל הגשמת חלום של המייסדים: עלאא סוויטאת מתרשיחא ואדם זיו מקיבוץ סאסא, שפיתחו את הגלידה שלהם מתוך רצון להביא לגליל גלידה טריה, עונתית, שמבוססת על טעמים מקומיים.
שורשיה של גלידריית בוזה נטועים עמוק בגליל – באהבה לחומרי הגלם, לטעמים ולריחות. זהו הבסיס לגלידה הייחודית, אשר נעשית יום יום בעבודת יד מוקפדת ומחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר.
גלידת בוזה היא סיפור על דו קיום, על החיים בגליל ועל הקפדה ומצויינות.
גם כיום, עם שבעה סניפים (השמיני בדרך:)), נמשכת השותפות בין עלאא (שהוא גם הבעלים של מסעדת אלומה המצויינת מתרשיחא) לקיבוץ סאסא.
מוזמנים להגיע לאחד מהסניפים, להתלבט בין מגוון הטעמים והגביעים המיוחדים (לדוגמא גלידת קשיופאה שעשויה מאגוזי קשיו, להמשך קריאה
בוזה (“גלידה” בערבית), היא קודם כל הגשמת חלום של המייסדים: עלאא סוויטאת מתרשיחא ואדם זיו מקיבוץ סאסא, שפיתחו את הגלידה שלהם מתוך רצון להביא לגליל גלידה טריה, עונתית, שמבוססת על טעמים מקומיים.
שורשיה של גלידריית בוזה נטועים עמוק בגליל – באהבה לחומרי הגלם, לטעמים ולריחות. זהו הבסיס לגלידה הייחודית, אשר נעשית יום יום בעבודת יד מוקפדת ומחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר.
גלידת בוזה היא סיפור על דו קיום, על החיים בגליל ועל הקפדה ומצויינות.
גם כיום, עם שבעה סניפים (השמיני בדרך:)), נמשכת השותפות בין עלאא (שהוא גם הבעלים של מסעדת אלומה המצויינת מתרשיחא) לקיבוץ סאסא.
מוזמנים להגיע לאחד מהסניפים, להתלבט בין מגוון הטעמים והגביעים המיוחדים (לדוגמא גלידת קשיופאה שעשויה מאגוזי קשיו, גלידת הפיסטוק הקרמית, מסקרפנה אמרנה ,ערק אשכוליות, השוקולד העשיר וכמובן הסורבטים, שעשויים מ-50 אחוז פרות טבעיים).
יש גם גלידה טבעונית וללא סוכר.
ואם כבר פינוקים, תוכלו לשבת במקום, ולהנות מקפה מובחר ומהקינוחים המיוחדים, שעשויים במקום ומשלבים גלידה מובחרת ומאפים.
ואל תוותרו על אחת מעוגות הגלידה המדהימות שלהם.
בגליל, מוזמנים להנות מגלידת בוזה בתרשיחא ובקיבוץ סאסא